liczba
Tomm: liczba : 444 444 444−2 / 555 555 555 −2 należy do zbioru ?
7 gru 18:36
zef: Liczb rzeczywistych
7 gru 18:37
Adamm: | | 444444444 | | 4 | | 25 | |
= ( |
| )−2 = ( |
| )−2 = |
| |
| | 555555555 | | 5 | | 16 | |
7 gru 18:37
7 gru 18:38
Adamm: do jakiego zbioru należy, do bardzo wielu
7 gru 18:39
Tomm: a. (1,0)
b. <1, 1 12 )
c. < 1 12 , 2)
d. <2, +∞)
7 gru 18:41
Eta:
c) bo 25:16= .......
7 gru 18:42
Adamm: to twoje zadanie, dzieci w podstawówce na tym poziomie już by sobie poradziły, zrób sam
7 gru 18:42