matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nie wiem jak to przekształcić
Marek377:
Naszkicuj wykres funkcji y=sin2x − |sin2x|
6 gru 20:45
pawjan:
musisz zapisać za pomocą sklejenia 1 przypadek dla sin2x ≥0 f(x)=0 2 przypadek dla sin2x <0 f(x)=2sin2x
6 gru 20:54