matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartosc wyrazenia
Przemo:
1/2log5 4 * log2 30 −log5 6 doszedlem do etapu log2 2/log2 5 *log2 15 − log5 3 i nwm co dalej pomocy
5 gru 17:08
logarytm:
..= log
5
2*log230−log
5
6=log
5
30 −log
5
6 = log
5
5=1
5 gru 21:14