matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
ppp:
wyznacz zbior wartosci funkcji: f(x)=−2(x−1)(x+4)
4 gru 19:46
Jerzy:
(−
∞
;f(3/2)]
4 gru 19:54
Eta:
x
1
+x
2
3
x
w
=p=
= −
y
w
= q= f(p)=... =12,5
2
2
ZW=(−
∞
;, 12,5>
4 gru 20:10
ppp:
dziekuje
4 gru 20:53