matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
8^(log_2 5)
ajgs:
Proszę o pomoc : 8
(
log
2
5) Czy to powinno być w ten sposób: 2
3
* 2
(
log
2
5) ?
4 gru 11:34
5-latek:
=2
3log
2
5
= 2
log
2
5
3
= .....
4 gru 11:37
ajgs:
=125 ?
4 gru 11:39
5-latek:
tak
4 gru 11:42
ajgs:
Dziękuje <3
4 gru 11:42