matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podaj asymptoty
domi:
Podaj równanie asymptot hiperboli
2
a)f(x)=−
−4
x
−3
B)f(x)=
x+5
3 gru 16:54
Jerzy:
a) pionowa: x = 0 , pozioma: y = − 4 b) pionowa: x = −5, pozoma: y = 0
3 gru 16:56
domi:
I jak to narysowac .?
3 gru 16:59