matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
płaszczyzny
Andzia:
Napisz równanie płaszczyzny przechodzącej przez punkty P
1
,P
2
,P
3
: P
1
=(4,4,3),P
2
=(0,6,0),P
3
=(8,1,6)
3 gru 15:09
Jerzy:
Wyznacz wektory P
1
P
2
orz P
1
P
3
wektor normalny n = P
1
P
2
X P
1
P
3
3 gru 15:11