matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Karolcia:
Odleglosc srodka odcinka o koncach A=(−1,6) i B=(3,4),do poczatku ukladu wspolrzednych wynosi?
3 gru 14:14
Jerzy:
3 − 1
x
s
=
= 1
2
6+4
y
s
=
= 5
2
d =
√
(1−0)
2
+ (5−0)
2
=
√
26
3 gru 14:16
Karolcia:
dziekuje
3 gru 14:20