matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miejsca zerowe
ola:
miejsca zerowe
4
4
x
1
/
3
+
x
−
2
/
3
3
3
1 gru 19:54
Janek191:
4
4
1
f(x) =
x
1
3
+
*
3
3
( x
1
3
)
2
x
1
3
= t
4
4
1
t +
= 0 / *t
2
3
3
t
2
t
3
+ 1 = 0 t = − 1 x
1
3
= − 1 x = − 1 ====
1 gru 20:05