matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz zmienną
Kasia:
Wyznacz zmienną ,,f" w podanym wzorze
1
f
=
1
p
+
1
q
1 gru 18:58
Adamm:
1
f=
1
1
+
p
q
1 gru 18:59
Jack:
1
q+p
=
f
p*q
p*q
f =
p+q
1 gru 19:01