matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
Charlie_wykałaczka:
3
n
lim
2
n+1
*arctan(3
n
)
n−>oo
30 lis 10:28
ICSP:
3
1
1
= lim (
)
n
*
= [
∞
] *
=
∞
2
2arctan(3
n
)
π
30 lis 10:33
damian69plxxx:
nie
30 lis 11:19