matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
Andriej Z:
Policz: lim e
−t
(−t
3
−3t
2
−6t−6) − lim e
−t
(−t
3
−3t
2
−6t−6)=? t→
∞
t→0
30 lis 09:55
sot:
Banał, poza tym damy Ci szanse więc przepisz rozwiązanie Czesiu zmien przy tym nick
30 lis 15:11
Adamm:
=0−(−6)=6
30 lis 15:19