matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę pomóżcie rozwiązać.
MIKA1mt:
log
7
(7
2
+ 7
3
)
12 sty 14:28
Eta:
log
7
7
2
(1+7)= log
7
7
2
*8=log
7
7
2
+log
7
8=2log
7
7+log
7
2
3
=
2 +3log
7
2
12 sty 15:39