matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Na jednej osi narysuj zbiory A=<-4,8) i B= (3,10> i wyznacz zbiory AUB, B∩A, A\B
Ecia:
Na jednej osi narysuj zbiory A=<−4,8) i B= (3,10> i wyznacz zbiory AUB, B∩A, A\B, B\A
29 lis 19:07
M:
19 kwi 06:03