matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ
Dawid:
Rozwiąż układ równań
√
x
2
+1
+
√
y
3
−1
=z
2
+z+1
√
y
2
+1
+
√
z
3
−1
=x
2
+x+1
√
z
2
+1
+
√
x
3
−1
=y
2
+y+1
29 lis 18:53
egon:
ΔΩ
∞
∞
≤
29 lis 18:54
Dawid:
Co
?
29 lis 18:55