matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania logarytmiczne oraz trygonometryczne
Mikołaj:
1. x
2log
3
x−3/2logx
=
√
10
2. (1+tgx)/(1−tgx)=1 + sin2x 3. 2
sin
2
x
= 1+ 2
cos
2
x
4.
√
−logx
=
√
−x
2
+3x − 2
29 lis 13:13
Mikołaj:
podbijam
29 lis 17:45