matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedziały
bobi:
wyznacz zbiory A\B i A∩B jeżeli A=<2,15>, B=(4,11)
12 sty 10:02
paziówna:
https://matematykaszkolna.pl/forum/33626.html
12 sty 10:24
Eta:
A \ B= <2,4> U <11, 15> An B= (4, 11)
12 sty 15:52