matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Geometria :)
Aa:
Wyznacz miary kątów czworokąta ABCD wpisanego w okrąg, wiedząc, że: b) |kątB|=|\frac{1}{3}|kątA|i |kątA|=2|kątC| d) |kątA|: |kątB|: |kątD|=5:4:2 prosze o wytłumaczenie
28 lis 21:30
Kacper:
A wkład własny?
28 lis 21:35
Aa:
wkład własny ok: B=1/3alfa alfa=2gamma alfa+gamma=180
28 lis 23:38
Aa:
co dalej?
28 lis 23:39
Aa:
Mariusz pomóż
28 lis 23:40