−4−2 | ||
a= | ||
9−0 |
6 | ||
a=− | ||
9 |
2 | ||
a=− | ||
3 |
2 | ||
y=− | (x−0)+2 | |
3 |
2 | ||
y=− | x+2 | |
3 |
1 | ||
Q(8,−3 | ||
3 |
2 | 8 | |||
y=− | * | +2 | ||
3 | 4 |
16 | ||
y=− | +2 | |
3 |
16 | 1 | |||
y=− | + | |||
3 | 3 |
16 | 6 | 10 | 1 | |||||
y= | + | =− | =−3 | |||||
3 | 3 | 33 | 3 |
8 | ||
nie rozumiem skąd tam się wzięło | ? | |
4 |
2 − (−4) | 6 | 6 | 2 | |||||
a = | = | = − | = − | |||||
0 − 9 | −9 | 9 | 3 |
2 | ||
y = − | x + b | |
3 |
2 | ||
2 = − | *0 + b | |
3 |
2 | ||
y = − | x + 2 | |
3 |
2 | 16 | 10 | 1 | |||||
− | *8 + 2 = − | + 2 = − | = − 3 | |||||
3 | 3 | 3 | 3 |
2 | ||
masz wzór prostej y=− | x+2 | |
3 |
10 | 2 | |||
− | =− | *8+2 | ||
3 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |