całki
Andzia87327: Oblicz pole zawarte między hiperbolą xy=4 a prostą x+y=5
26 lis 18:13
Adamm:
26 lis 18:17
Andzia87327: Mam jeszcze takie pytanko xd czy ważne jest którą funkcję odejmujemy od której czy możemy
odejmować jak chcemy?
26 lis 18:19
Andzia87327: Mam jeszcze takie pytanko xd czy ważne jest którą funkcję odejmujemy od której czy możemy
odejmować jak chcemy?
26 lis 18:19
Adamm: jeśli odejmiesz w innej kolejności to będziesz miała "pole ujemne"
26 lis 18:21
Andzia87327: ok dzięki

a 4ln4=8ln2?
26 lis 18:23
Adamm: tak
26 lis 18:26