matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
com:
jak obliczyć
38π
cos
3
26 lis 16:30
Adamm:
38π
2π
=12π+
3
3
38π
2π
1
cos
=cos
= −
3
3
2
26 lis 16:33
com:
a to
π
sin
2
9
26 lis 17:10
Jerzy:
= sin20
0
*sin20
0
26 lis 17:13
com:
nie rozumiem
26 lis 17:18
5-latek:
czego nie rozumiesz ?
π
Tego ze
to 20
o
?
9
26 lis 17:20