matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz logarytmy.
Kasia:
log√3 1/27 + log√3 1/81
24 lis 18:07
PW:
Już nie jesteś
Wiola
?
337386
24 lis 18:14
Puma:
1
1
1
=log
√
3
*
= log
3
1/2
= log
3
(3
−7
)
2
= licz dalej
3
3
3
4
3
7
24 lis 18:25