matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ola:
√
a
2
bc
:
√
xy
22 lis 22:22
Janek191:
a
2
b c
=
√
(
)
x y
22 lis 22:30
ola:
tak function (){N.log("someFunction helper called with array",this)} function (){for(var e=0;e<this.length;e++)"string"==typeof this[e]&&(this[e]=this[e].toLowerCase());return this}
22 lis 22:35