1 | 10 | |||
1 ćw.: y= − | + | |||
3 | 3 |
1 | 2 | |||
2 ćw.: y= | + | |||
3 | 3 |
1 | 2 | |||
3 ćw.: y= − | − | |||
3 | 3 |
1 | 10 | |||
4 ćw.: y= | − | |||
3 | 3 |
1 | 1 | |||
no x zgubiłem przy tych | i − | ale już ogarnąłem co i jak ![]() | ||
3 | 3 |
1 | ||
|y|=− | |x−4|+2⇔ | |
3 |
1 | ||
y=− | |x−4|+2 dla y≥0 (I i II ćw.) | |
3 |
1 | ||
y= | |x−4|−2 (III i IV ćw.) | |
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |