Dowodzenie twierdzeń
Karol: Pomógłby ktoś z tym zadaniem na dowodzenie twierdzeń?
| a+b | | b+c | | c+a | |
Oblicz |
| + |
| + |
| jeżeli wiadomo, że: |
| b+c | | c+a | | a+b | |
a−c | | b−a | | c−b | |
| + |
| + |
| =1 |
b+c | | c+a | | a+b | |
22 lis 01:06
Eta:
| a−c+b+c | | b−a+c+a | | c−b+a+b | |
W= |
| + |
| + |
| = |
| b+c | | c+a | | a+b | |
| a−c | | b−a | | c−b | |
= |
| +1 + |
| +1+ |
| +1= 3+1=4 |
| b+c | | c+a | | a+b | |
22 lis 01:41
Eta: Rozumiesz? czy jeszcze nie?
22 lis 01:55
Eta:
Ot to
Najpierw prosi ..... i milcząc poszedł .......................
22 lis 02:07
Karol: Tak, tak wszystko rozumiem, dziękuję
22 lis 11:11