matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o usuniecie niewymiernosci
Kali :
1
√
7
+
√
3
−
√
2
21 lis 22:12
Eta:
1
√
7
+
√
3
+
√
2
*
=
(
√
7
+
√
3
)−
√
2
(
√
7
+
√
3
)+
√
2
)
√
7
+
√
3
+
√
2
1
√
7
+
√
3
+
√
2
4−
√
21
=
=
*
*
=
8+
√
21
2
(4+
√
21
)
4−
√
21
−
√
7
+3
√
3
−4
√
2
+
√
42
=................. =
10
21 lis 22:55
Eta:
w drugiej linijce w mianowniku ma być:
√
7
+
√
3
+
√
2
1
=
=
...........
8+
2
√
21
2
21 lis 22:58
Eta:
Następny ..... przepisał i poszedł ....................
22 lis 02:08