matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje
Cezary:
Naszkicuj wykres funkcji f(x) = 3
√
x
o na jego odstawie naszkicuj wykres funkcji a) g(x) = −3
√
x
b) h(x) = 3
√
−x
Czy to będzie mniej więcej tak wyglądało?
20 lis 21:30
Mila:
f(x)=3
√
x
g(x)=−3
√
x
h(x)=−3
√
x
20 lis 21:40