matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznaczyć x i y
Maciak:
Wyznaczyć x i y z dwoch równań 4(x−y+1)
3
=0 −4(x−y+1)
3
=0
20 lis 16:40
Adamm:
(x−y+1)
3
=0 x−y+1=0
20 lis 16:41
Adamm:
x, y są punktami na prostej y=x+1
20 lis 16:41