matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile jest rowna ta liczba
Majki:
(
√
2
−
3
√
3
√
3
−
6
√
8
)
2
20 lis 15:51
M:
21 kwi 06:03
mat:
Widzę, że
M
usilnie ... czyści forum
L= ...=(
√
2
−
√
3
−
√
2
)
2
= 3
21 kwi 12:18