| sin3x−3x | ||
limx−−>0 | ||
| x3 |
| sin(3x)−3x | 3cos(3x)−3 | cos(3x)−1 | ||||
limx→0 | = limx→0 | = limx→0 | = | |||
| x3 | 3x2 | x2 |
| −2sin2(3x/2) | 9 | −sin2(3x/2) | |||
limx→0 | = limx→0 | = | |||
| x2 | 2 | (3x/2)2 |
| 9 | ||
= − | ||
| 2 |
| 3sin(x)−4sin3(x)−3x | ||
limx→0 | = | |
| x3 |
| sin(x) | sin(x)−x | |||
−4*limx→0( | )3+3*limx→0 | |||
| x | x3 |
| sin(3x)−3x | ||
limx→0 | =−4+3g | |
| x3 |
| sin(t)−t | sin(t)−t | |||
limt→0 | =27*limt→0 | |||
| (t/3)3 | t3 |
| 1 | ||
g=− | ||
| 6 |
| sin(3x)−3x | 3 | 9 | ||||
limx→0 | =−4− | =− | ||||
| x3 | 6 | 2 |