matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Calka
dipsi :
Całka ∫e
t
2
/2
*t Proszę o podpowiedź jak to policzyć
19 lis 11:30
Adamm:
t
2
podstaw
2
19 lis 11:31
Adamm:
t
2
tzn. u=
2
du=tdt ∫e
u
du = e
u
+c = e
t
2
/2
+c
19 lis 11:32
dipsi :
Takie proste Dzięki wielkie
19 lis 11:56