matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jest dobrze
kasia12:
pole trójkata równobocznego jest równe 3 oblicz bok tego trójkąta mi wyszło 3
4
√
3
17 lis 18:59
===:
a
2
√
3
12
=3 ⇒ a
2
=
=4
√
3
⇒ a=2
4
√
3
4
√
3
17 lis 19:08