matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help me Fast
AmcPL:
cześć chciałbym wiedziec jak pozbyc sie a
2
= 12
√
3
jak to skrócić żeby nie było tego kwadratu przy a
17 lis 18:40
Adamm:
a
2
=12
√
3
a=
√
12
√
3
lub a=−
√
12
√
3
17 lis 18:44