cos3α − cosα | |
= tgα | |
sin3α−sinα |
cosα(cos2α−1) | cosα*sin2α | |||
L = | = | |||
sinα(sin2α−1) | sin2α*cos2α |
sinα | ||
= | = tgα = P | |
cosα |
cos3x−cosx | cosx(cos2x−1) | ||
= | =U{−sin2xcosx} | ||
sin3x−sinx | sinx(sin2x−1) |
sinx | ||
{−cos2xsinx}= | =tgx | |
cosx |
cos α ( cos2α − 1) | ||
L = | = | |
sin α ( sin2 α − 1) |
cos α ( cos2α − sin2α − cos2α) | ||
= | = | |
sin α ( sin2 α − sin2α − cos2α) |
cos α* ( − sin 2α) | sin α | |||
= | = | = tg α = P | ||
sin α*( − cos2α) | cos α |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |