Matura
Kacper:
Ruszają zapisy na internetowy kurs z matematyki do matury rozszerzonej z matematyki.
Chętnych proszę o zgłaszanie się pod tym tematem.

W przypadku braku chętnych kurs może może zostać odwołany.
15 lis 21:34
problem: Jakby to miało wyglądać?
15 lis 21:38
Krzysiek: Zgłaszam się
15 lis 21:46
Kacper:
Jak będą chętni to wyjaśnię.
15 lis 21:46
zef: Również chciałbym wiedzieć jak miałoby to wyglądać
15 lis 21:50
Kacper:
Wszystko zależy od liczby chętnych
15 lis 21:54
dick: i ja i ja
15 lis 21:59
Lipa: ile wynosilby koszt calego kursu?
15 lis 22:00
Dr Ford: była facetka z wsipu i chciała tysiaka za miesiąc, skandal!
15 lis 22:04
Minister: jestem chętny, ale sądzę, że z fizyki też by się przydało i to bardziej
15 lis 23:20
Salem: również jestem chętny.
16 lis 00:08
Kacper:
Koszt zerowy, bo robię to dla własnej satysfakcji
16 lis 06:50
PW: Dr Ford: była facetka z wsipu i chciała tysiaka za miesiąc, skandal!
W takiej sytuacji mam zawsze jedną konkluzję:
− Musi być dwoje. Jedno chce wziąć, a drugie chce dać.
Konkluzja sprawdza się w wielu sytuacjach życiowych
16 lis 11:04
Elokwentny: A i ja bym byl chetny
16 lis 16:19
Kacper:
Do końca tygodnia się zgłaszamy a potem będziemy ustalać warunki współpracy
16 lis 20:38
Benny: Co Ty tam
Kacper kombinujesz?
16 lis 20:40
Kacper:
Brakuje mi zajęć
16 lis 20:45
Benny: Może wiesz, gdzie można poczytać ładnie o istnieniu i jednoznaczności problemu Cauchy'ego?
16 lis 20:48
Kacper:
Zaraz poszukam w mojej bibliotece
16 lis 20:50
Kacper:
Rozumiem że chodzi Ci o równania różniczkowe?
16 lis 20:52
Benny: Tak
16 lis 20:54
16 lis 20:56
Benny: Kurczę w skrypcie też to mam. Myślałem, że coś więcej znajdę

(x−1)x'+t=0, x(t
0)=x
0
Jak tutaj zbadać istnienie i jednoznaczność problemu?
| | −t | |
x'= |
| i teraz coś działać? |
| | x−1 | |
16 lis 21:03
Natalia: Zależy ja miało by to wyglądać, ale i ja chętnie
16 lis 21:06
Kacper:
17 lis 06:57
PrzyszlyMakler: Zgłaszam się!
17 lis 11:07
||: to chyba kurs do matury w 2018 bo do tej w przyszłym roku jest już za późno
17 lis 11:20
Kacper:
Zależy kto jest na jakim etapie.
17 lis 16:35
sinus: Ja także się zgłaszam
17 lis 16:52
Kacper:
17 lis 23:04
Sonic: Ja również się zgłaszam.
17 lis 23:13
Eta:
I ja też
17 lis 23:19
kyrtap: Eta
18 lis 03:46
Kacper:
Eta rozumiem, że chce uczyć?
18 lis 07:14
||: tu wszyscy są już po maturze
18 lis 10:07
5-latek: A wlasnie ze nie wszyscy
Niektorzy chodza do przedszkola .
18 lis 10:39
Blazkowicz: Kacper napisz jak to będzie wyglądało.
18 lis 16:19
Kacper:
Szczegóły tylko dla chętnych, po skończeniu zapisów.
18 lis 16:20
katix: a czy wiesz może czy kurs przygotowujący do egzaminu gimnazjalnego będzie przex kogoś
organizowany ?
18 lis 17:18
aisza: Również jestem chętna!
18 lis 17:20
Ania: Jestem chętna
18 lis 18:37
Kacper: Jak będą chętni to czemu nie
18 lis 19:16
Saizou :
Też mogę sie zapisać ?
18 lis 19:38
Eta:
Możesz
18 lis 19:40
Kacper:
Saizou potrzebujesz korków z rozszerzenia?
18 lis 19:45
Saizou :
nie, ale dla fanu mogę sie zapisać

a kto wiem, może zechce mi się poprawiać maturę
18 lis 19:46
Kacper:
To takich osób nie przyjmujemy
18 lis 19:47
Saizou : buuuu.... :c
18 lis 19:51
zef: Ja oczywiście chętny

, Zgłaszam się.
18 lis 21:14
Ajtek:
A ja mogę? A ja?
18 lis 21:19
Kacper:
Więcej chętnych jest wśród "staruszków "?
18 lis 21:28
Eta:
18 lis 21:45
Saizou :
Jakich staruszków, przecież tutaj większość w kwiecie wieku xd
18 lis 21:52
Adamm: też chciałbym się zapisać
18 lis 22:06
Benny: To ja też
19 lis 10:58
Kacper:
Adam nie uwierzę że jesteś licealistą.
19 lis 12:26
Adamm: jestem licealistą, na poważnie
19 lis 12:31
Kacper:
Czyli interesujesz się matematyką wyższą zamiast się uczyć ?

Wieczorem wytłumaczę co i jak i odbędzie się zebranie organizacyjne
19 lis 12:34
Adamm: "matematyką wyższą", ogólnie się interesuję matematyką, ale mam pewne braki, bo nie jestem
najlepszy np. z geometrii etc., a przynajmniej tej zwykłej bo z analityczną to się już
oswoiłem
19 lis 12:39
Kacper:
Geometria jest "trudna", bo wymaga myślenia a nie tylko algorytmów

Większość uczniów ma z nią problemy.
19 lis 12:56
Antonni: I zeby jeszcze bylo smieszniej to duzy procent nauczycieli tez .
Czytalem niedawno artykul na ten temat . Ja zreszta tez .
19 lis 12:59
Eta:
19 lis 13:01
Kacper:
Widziałem badania, które były prowadzone.
Aż strach mówić o ich wynikach.
19 lis 13:03
Antonni: W takim razie nalezy poprosic Pania
Ete 
i Pania
Mile 
niech podniosa ten
poziom
19 lis 13:06
Kacper:
2 osoby tego nie zrobią.
19 lis 13:16
Antonni: Wiem ale jest reforma i moze cos sie zmieni .
19 lis 13:20
Kacper:
Wierzysz w cuda ?

Ta reforma nie zmieni kształcenia nauczycieli a tu tkwi podstawowy problem.
19 lis 13:23
Antonni: Nie wiem Kacper
Nie zmam tego problemu bo nie jestem ani nauczycielem ani studentem .
Przeczytalem niedawno ten artykul i dlatego napisalem . Jestem jak to mowia dawnym uczniem
ksztalconym w tym systemie do ktorego chca wrocic .
Ja jestem za (ale to moje zdanie i nie wszyscy musza je podzielac . Moze absolwenci liceow
beda lepiej wyksztalceni w mowym systemie i przez to beda
lepszymi nauczycielami ? Nie wiem . Nikt nie moze tego zagwarantowac .
19 lis 13:36
Antonni: I tez chce sie nauczyc geometrii .
Juz nie pisze wiecej bo troche zaspamowalem Ci temat . Przepraszam .
19 lis 13:38
Adamm: ja jestem gotowy
19 lis 19:16
Saizou :
Też jestem gotowy
19 lis 19:32
LHC: Ja też
19 lis 19:40
Kacper:
Zgłosili się:
Krzysiek
dick
Minister
Salem
Elokwentny
PrzyszlyMakler
Natalia
Aisza
Ania
zef
Adamm
19 lis 19:57
5-latek: Tez bym sie zapisal ale nie ma mojej Pani przedszkolanki
Ety
19 lis 20:23
Eta:
A mnie pominąłeś!
19 lis 20:23
Ajtek:
Mnie też pominął
19 lis 20:25
Eta:
łap

i nie ...
19 lis 20:27
Ajtek:
Eta 
.
19 lis 20:30
Saizou :
I mnie też pominięto :c
zawodus nie ładnie tak
19 lis 20:38
Blazkowicz: Jak coś to ten Minister to ja hehe
19 lis 20:41
Adamm: nie działa
19 lis 20:53
Saizou : nie udało się nawiązać połączenia
19 lis 20:53
Ajtek:
A mi działa
19 lis 20:57
Krzysiek: Może lepszy TeamViewer?
19 lis 21:35
19 lis 21:57
Kacper:
Właśnie testuje

W sumie ciekawe rozwiązanie
19 lis 22:18
Kacper:
Ok, kto chce uczestniczyć pobiera program
TeamViewer − wersja portable
Dołącza do meetingu m27−279−097
19 lis 22:36
Blazko: kacper co z tym czatem? czemu nie działa?
19 lis 23:05
Kacper:
Bo na dzisiaj koniec. Działa wszystko, ale wyłączyłem.
19 lis 23:07
Krzysiek: Czat nie działał
19 lis 23:08
Jack: działał, tylko ja pisalem na nim...
19 lis 23:10
Blazko: mi nikt nie odpowiedział

sam do siebie gadałem
19 lis 23:10
Blazko: ahahahahaha
19 lis 23:11
Krzysiek: Ja tak samo
19 lis 23:12
Kacper:
Mieliście pecha

Jutro sprawdzimy co i jak.
19 lis 23:21
Mila:
Blazko tu pytaj.
19 lis 23:29
Kacper:
Wracamy

Test nr 2 za chwilę.
20 lis 12:27
PrzyszlyMakler: Hmmm... Nie można do niego dołączyć, gdyż "się odbył"
20 lis 14:07
Karolina: Ja też jestem chętna do udziału. Kacper będziesz jeszcze robił robił jeszcze ten kurs to
napisz
20 lis 14:21
Kacper:
Będę oczywiście

Dzisiaj koło 17 napisze.
20 lis 15:37