matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
ZakręconyJakSłoikNaZimę:
Już ostatnie obiecuję
pomocy log
4
81 * log
3
64
14 lis 21:36
Adamm:
log
4
81=log
4
3
4
= 4log
4
3 4log
4
3 * log
3
64 = 4log
4
64 = 4log
4
4
3
= 12
14 lis 21:39