matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Karolina:
pierwiastkiem rownania 2
x
= 32 jest liczba?
14 lis 18:36
Natalia:
2
x
=2
5
x=5
14 lis 18:37
Adamm:
2
x
=32 32=2
5
2
x
=2
5
x=5
14 lis 18:38
Mila:
Licz po kolei potęgi liczby 2.
14 lis 18:38
LHC:
x = log
2
32 x = 5
14 lis 18:47