matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
-pomoc
Rafal:
suma log
12
1/19 + log
12
1/16 jest rowna?
14 lis 18:25
Adamm:
liczba niewymierna
14 lis 18:26
Adamm:
1
log
12
304
14 lis 18:27
Rafal:
suma log
12
1/9 + log
12
1/16 jest rowna?
14 lis 18:30
Mila:
1
1
1
log
12
(
*
)=log
12
(
)=log
12
(12
−2
)=−2
9
16
144
14 lis 18:35