matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
młotek:
[(A∩B) \ (C\B)] ' = ... Krok po kroku poprosze
14 lis 16:22
Adamm:
(A∩B)\(C\B)=A∩B (A∩B)'=A'∪B'
14 lis 16:26
młotek:
mozna bardziej rozpisac?
14 lis 17:25
młotek:
help
14 lis 18:50
młotek:
?
16 lis 23:29