matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
marek:
Oblicz
0,25 * 10
10
125*50
3
5
2
* 10
10
10
2
5
2
* 10
2
5
10
2
=
5
3
*5
3
*10
3
5
6
*10
3
10
5
wiem że potem wychodzi
tylko nie wiem jak nie wiem co się dzieje z 10
3
5
4
13 lis 15:04
marek:
help
13 lis 15:24
PW:
5
2
.
10
10
10
2
5
2
.
10
8
=
=
5
3
.
5
3
.
10
3
5
6
.
10
3
10
8−3
10
5
=
=
5
6−2
5
4
13 lis 15:54