Oblicz pole trójkąta gdy: A=(6,-2) B=(4,3) c=(-3,1)
tuciek1998:
12 lis 19:25
tuciek1998: Potrzebuje pomocy

! Pole trójkąta

!
12 lis 19:25
tuciek1998:
12 lis 19:25
Adamm: mam nadzieję że selekcja naturalna zacznie działać
12 lis 19:27
===:
zrób rysunek i zobaczysz ścieżkę

Jeśli nie ... to baw się z Heronem
12 lis 19:27
Saizou :
| | 1 | |
PABC=9*6− |
| (3*9+5*2+7*2)=... |
| | 2 | |
12 lis 19:28
Saizou : poprawka 9*5
12 lis 19:31
===:
... no i odebrałeś mu przyjemność samodzielnego rozwiązania zadania
12 lis 19:34
Saizou : z dydaktycznego punktu widzenia owszem
12 lis 19:38