matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęga o wykładniku wymiernym ułamkowym ujemnym
Tsukiko:
(0,25)
(−1)/2
= 3
1/2
:3
(−1)/2
=
12 lis 13:08
PW:
1
(
)
−
1
2
= 4
1
2
=
√
4
= 2
4
12 lis 14:25
Jerzy:
3
1/2
:3
−1/2
= 3
1/2 + 1/2
= 3
1
= 3
12 lis 14:27