matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie!
gorzka:
rozwiaż równania x
2
= |x| 1/2(x−4)
2
+|x−4|=0
11 lis 11:41
Puma:
rownanie nr 1 x
2
−|x|=0 dla x∊(−
∞
,0) x
2
+x=0 to policzysz dla x∊<0,
∞
) x
2
−x=0 to policzysz
11 lis 11:49