matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbadaj różnowartościowość
WKZ:
1
w podanym zbiorze A=<
,
∞
)
4
f(x)=x−
√
x
9 lis 00:17
WKZ:
jeżeli dojdę przez dowód nie wprost do momentu, że
√
x
1
=
√
x
2
v
√
x
1
=−
√
x
2
to ta funkcja będzie różnowartościowa czy nie?
9 lis 00:30
WKZ:
już nie ważne
9 lis 00:33