matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy dobrze rozwiązuję ?
Niejestempewna:
4x
3
− x =0 x (4x
2
−1) = 0 x = 0 ∨ 4x
2
−1 = 0
1
1
x=0 ∨ x=
∨ x= −
2
2
Dobrze to robię? Xd
8 lis 16:58
Andrzej:
Tak
8 lis 16:58
Krzysiek:
dobrze
8 lis 16:58
Niejestempewna:
Dzieki
8 lis 17:00