Pilne
Wasd12: Jeden bok kwadratow zwiększono o 10% a drugi zmniejszono o 6% . jak zmieniło się pole tego
kwadratu w procentach?
8 lis 09:02
PW: Pilne bo… piszesz klasówkę?
8 lis 09:22
Janek191:
| 1,1 a * 0,94 a − a2 | | 1,034 a2 − a2 | | 0,034 a2 | |
| = |
| = |
| = 0,034 = 3,4 % |
| a2 | | a2 | | a2 | |
8 lis 10:45
Eta:
1,1a*0,94a= 1,034a2 ⇒ pole zwiększyło się o 3,4%
8 lis 11:41
===:
... do diaska ... dlaczego tak późno odpisujecie

Już dawno po sprawdzianie więc nie dziękuję.
8 lis 11:43
Eta:
8 lis 11:44
===:
witalski Ecinka
8 lis 11:45
Eta:
Hej
8 lis 11:46