matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż działanie
deiv2009:
(
√
8
−4):(
√
2
−2)
7 lis 21:59
Mila:
√
8
=
√
4*2
=2
√
2
√
8
−4
2
√
2
−4
2*(
√
2
−2)
=
=
=2
√
2
−2
√
2
−2
√
2
−2
7 lis 22:36