matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pytanie
Krzysiek:
Wczoraj
Eta
polecila 5−latkowi podrecznik do geometrii Łomnicki Treliński Jesli ktos zna ten podrcznik prosze aby napisal kilka slow o nim Bardzo ciezko teraz jest w ogole sciagnac cos w pdf.
7 lis 21:11
Eta:
https://www.google.pl/search?q=Geometria+-+%C5%81omnicki,+Treli%C5%84ski&rlz=1C2ASUT_plPL444PL456&biw=1600&bih=808&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjEupGT15fQAhWBFywKHUooBgIQsAQIKg
7 lis 23:22
Krzysiek:
Dziekuje .
Znalazlem opis jednej z ksiazek . Poznie zapytam kolegi czy nie ma cos w pdf .
8 lis 17:16