matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sss
sss:
P=40 kn q−60kn/m M=40knm siła.Proszę o sprawdzenie HA=340kn VA=0 MA=600knm. ROWNANIE MOMENTOW A−b M(4)=1120knm A−C M(2,5)=−170kn/m, A−D M(5)=−680kn/m, A−F −30x
2
−300x+560.Czy do tej pory jest ok?
7 lis 13:42