matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy... prosze o pomoc
Syla:
Oblicz wartosc wyrazenia log
5
0,04+2log
5
30−log
5
7,2
4 lis 20:45
5-latek:
= 1
4 lis 20:48
Eta:
...=1
4 lis 20:49
opiekacz_do_chleba:
30
2
*0,04
=log
5
(
)=log
5
5=1
7,2
4 lis 21:09